Futbol sala

El Barça resol els comptes pendents

Futbol sala. Pito (30’) i Adolfo (32’) remunten el gol inicial de l’Anderlecht, el botxí del curs passat, i refermen el lideratge de grup dels blaugrana, que demà se les heuran amb el Loznica

Anderlecht 1 Barça 2

SPORTING ANDERLECHT:Roncaglio; Edu, Tomic, Jelovcic, Gréllo –cinc inicial–; Cristiano, Cardoen, Rangel, Marcenio, Vilela, Saura, Dillien, Campas i Cainan.BARÇA:Dídac; Coelho, Dyego, Adolfo, Erick –cinc inicial–; Antonio, Pito, Martí, Sergio González, Harrison, Touré i Álex Yepes.GOLS:1-0 (24’) Gréllo. 1-1 (30’) Pito. 1-2 (32’) Adolfo.

El Barça va resoldre els comptes pendents amb l’Anderlecht, el seu botxí el curs passat, amb una treballada remuntada que li atorga el bitllet per a la fase elit de la Champions i el referma en el lideratge de grup. Demà tancarà la fase principal contra l’amfitrió, el Loznica (20.30 h).

L’equip blaugrana va merèixer més a la primera meitat, però es va topar amb un Diego Roncaglio infranquejable. En la segona part, l’Anderlecht va colpejar primer després d’un penal executat per Gréllo (24’). Amb el resultat en contra, el Barça va anar a totes i va obtenir premi a tanta insistència. Pito (30’) va resoldre tot sol amb precisió davant el porter i Adolfo (32’), el més murri, va culminar la remuntada, aprofitant una assistència magistral d’Erick al segon pal.

Álex Yepes, lesionat

La mala notícia pel Barça va ser la lesió al genoll dret d’Álex Yepes, tot just als deu minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)