Natació

El CN Sant Andreu revalida el títol de la copa catalana de clubs a la Nova Escullera

Amb 694,50 punts s’ha imposat al CN Sabadell (671) després d’un apassionant frec a frec

El CN Sant Andreu ha revalidat el títol de la copa catalana de clubs de primera divisió a la piscina Nova de l’Escullera i ha sumat la seva catorzena victòria en la competició després d’un frec a frec apassionant amb el CN Sabadell. Només 23,5 punts han separat els dos primers classificats (694,50 i 671). La tercera plaça, a més distància, ha estat per al CE Mediterrani (525,50), que ha superat el CN Terrassa (511,50) en la pugna pel podi. Els altres participants de la primera divisió en aquest campionat en piscina curta han estat: el CN Barcelona (463), l’amfitrió, el CN Mataró (348,50), el CN L’Hospitalet (298) i el CN Lleida (160).

Mireia Belmonte torna a la competició

Un dels al·licients de la copa era tornar a veure en acció la badalonina Mireia Belmonte, després d’un any allunyada de la competició per una lesió a l’espatlla. Sense grans expectatives més enllà de recuperar les rutines, el ritme i les sensacions d’un campionat, Belmonte ha ocupat el quart lloc dels 100 m estils (1:04.77) i ha sumat 13 punts pel seu nou club, el CN Barcelona. Precisament, la vencedora d’aquesta prova ha estat la lleidatana Emma Carrasco (CN Sant Andreu), un dels joves valors de la natació catalana, que s’ha imposat amb molta autoritat i un gran registre de 1:00.67. La nedadora del Sant Andreu ha rebaixat considerablement la seva anterior marca personal (1:01.36).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)