Més esport

Reconeixement i homenatge a 80 entitats esportives

Arrels Esportives ha guardonat a clubs i federacions pels seus 50, 75, 100 i 125 anys

La primera edició d’Arrels Esportives ha fet un reconeixement i un homenatge a 80 entitats esportives que han celebrat els seu 50, 75, 100 o 125 aniversari, i els hi ha entregat uns guardons commemoratius. L’acte, que s’ha fet a l’INEF Barcelona, ha comptat amb la presencia del president de la generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula.

Han rebut un guardó commemoratiu 40 entitats pel seu 50 aniversari, 20 entitats més pels seus 75 anys, 19 per complir 100 anys i el Palamós CF pels seus 125 anys. Anna Caula ha recordat que a Catalunya hi ha 20.000 entitats esportives registrades i ha explicat que en la seva etapa esportiva: “La meva segona família ha estat un club esportiu i això arrela en la manera de ser”. També ha manifestat que en els clubs: “neix el secret de l’esport català” i que “Catalunya és un país esportiu perquè som un país de clubs, que afavoriu la cohesió social, la inclusió i els valors.”

Després de fer l’entrega de tots els guardons Pere Aragonès ha tancat la celebració i ha destacat la feina que hi ha darrera de cada un dels clubs per arribar a aquest anys. El president de la Generalitat també ha dit: “Catalunya és un país d’extraordinària riquesa en entitats esportives” i ha manifestat que: “El compromís del Govern amb l’esport és absolut. Més Esport és més país.” Pere Aragonès també ha parlat dels diners que el Govern dedica a l’esport i ha destacat que: “Hem augmentat el 27% el pressupost destinat a l’esport, arribant als 90 milions d’euros, la partida més gran dels últims 12 anys.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)