Golf

GOLF

Mor als 64 anys Dale Reid, una de les millors jugadores de tots els temps

L’escocesa va guanyar 21 títols professionals, va ser jugadora i capitana a la Solheim Cup i va ser primera de l’Orde de Mèrit el 1984 i el 1987

L’escocesa Dale Reid, una de les millors jugadores europees de golf de tots els temps, ha mort avui a Austràlia als 64 anys després d’una llarga batalla contra el càncer, segons ha confirmat el web oficial del circuit professional europeu.

Reid, que va començar a jugar als quatre anys, va fer el salt al professionalisme el 1979. Va guanyar 21 títols i va conquerir l’Orde de Mèrit a la millor jugadora de l’any el 1984 i el 1987. El 1991 va ser escollida membre honorària del circuit mundial després de la seva 20a victòria. Encara manté el rècord de més tornejos entre les deu millors, 135 vegades entre el 1979 i el 2005.

L’escocesa, que sempre va tenir un gran carisma, va ser també una jugadora habitual a Solheim Cup, com a jugadora i capitana. Va guiar l’equip europeu, com a capitana, al triomf contra els EUA el 2000 precisament al seu país, a Loch Lommond. El 2001 va ser nomenada oficial de l’Orde de l’Imperi Britànic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)