L’Atlètic Barceloneta s’assegura el lideratge amb un triomf clar contra el Vouliagmeni (16-10)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta continua imparable a la Champions i amb un contundent triomf contra el Vouliagmeni per 16-10 (3-2, 4-2, 5-3 i 4-3) ha segellat el punt que li faltava per assegurar-se el lideratge de grup quan encara resta una jornada. La seva superioritat en la posició de boia, amb baixes de consideració en el conjunt grec, i un ritme molt intens de joc han acabat amb la resistència del cuer del grup. Els gols mariners se’ls han repartit: Roger Tahull (3), Felipe Perrone (3), Alberto Munárriz (3), Bernat Sanahuja (2), Marc Larumbe (2), Niko Paul (1), Miguel de Toro (1) i Alejandro Bustos (1). Amb els deures fets, l’Atlètic Barceloneta tancarà la lligueta el 5 de desembre a la piscina del CN Marsella.

Alberto Munárriz només ha necessitat 20 segons per deixar la seva targeta de presentació en la Champions. Lesionat a l’esquena des de principi de curs, el jugador navarrés encara no havia pogut debutar en la competició europea. L’equip mariner ha marcat el ritme, però només ha pogut segellar un primer parcial de 3-2 perquè els pals s’han interposat en fins a tres llançaments en els primers 8 minuts de joc. Felipe Perrone, en superioritat, i Roger Tahull, des de la boia, han marcat els altres dos gols catalans en el primer quart. En el segon, l’Atlètic Barceloneta ha afinat la punteria i ha posat una marxa més per guanyar terreny al seu rival amb ràpides transicions. Bernat Sanahuja, de penal, Tahull, des de la boia i aprofitant una gran assistència de Marc Larumbe, Perrone i Niko Paul han tancat el parcial en 4-2 per arribar a l’equador amb 3 gols de renda (7-4).

El tercer quart s’ha convertit en un intercanvi de gols. El Vouliagmeni no abaixava els braços (9-7), però l’Atlètic Barceloneta no estava disposat a cedir més terreny i ha replicat amb tres gols seguits per aplanar el camí de la victòria abans d’arribar a l’últim quart (12-7). L’últim període ha començat amb una genialitat de Tahull. El boia català ha aprofitat una sortida en fals del jove porter Emmanouil Andreadis per fer-se una autopassada en vaselina i marcar a porteria buida. Marc Larumbe, Alejandro Bustos i Alberto Munárriz han tancat el festival mariner.