Esquí

Oriol Cardona, primera victòria en la prova d’esprint de la Copa del Món

Aquest dissabte a Val Thorens

Inici espectacular de la Copa del Món d’esquí de muntanya per Oriol Cardona (Ski CLub Camprodon). El banyolí ha sumat la seva primera victòria en la prova d’esprint de la Copa del Món, a la jornada de dissabte on ha superat al basc Iñigo Martínez de Albornoz i al francès Thibault Anselmet i ha començat la temporada pujant al més amunt del pòdium.

Cardona, actual campió del món d’esprint, ha volgut desmostrar des de la primera prova que aquesta temporada serà un candidat clar al triomf final a la Copa del Món de l’especialitat i que lluitarà per la combinada.

Cardona ha rematat aquest primer cap de setmana de Copa del Món amb la segona posició en relleus mixtes, on ha fet parella amb Ana Alonso. Només la parella francesa formada per Emily Harrop i Thibault Anselmet, han pogut superar a Cardona i Alonso.

El berguedà, Ot Ferrer (AE Mountain Runners del Berguedà), ha tancat el top 10 en categoria esprint aconseguint un gran resultat per començar la temporada i el pallarès, Marc Ràdua (CEPS) ha estat 31è a Val Thorens.

En categoria femenina, Marta Garcia (Cerdanya Skimo Team) ha acaronat el top5 i ha sumat la sisena posició i Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) ha estat 34a.
Garcia i Costa han aconseguit la tercera i la vuitena posició de la final B en relleus mixtes fent parella amb Iñigo Martínez de Albornoz i Ot Ferrer.

Més detalls i informació completa a la web de la FEEC.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)