Més esport

Mitchell se’n va a Puerto Rico

Lliga Femenina. La nord-americana, que fa dues setmanes va demanar de marxar, serà baixa a l’Spar Girona els dos pròxims partits perquè juga amb els Estats Units una competició de bàsquet 3x3 integrada en la preparació dels Jocs

L’Spar Girona ha anunciat que la nord-americana Kelsey Mitchell es perdrà els dos pròxims partits–demà a casa contra el Cajky Piestanske en l’Eurocopa, en una competició en què l’equip de Laura Antoja ja té el primer lloc assegurat, i diumenge de nou a Fontajau contra el Baxi Ferrol en la lliga–per jugar amb la selecció nord-americana de 3x3 l’AmericaCup a San Juan (Puerto Rico) de l’1 al 3 de desembre. Mitchell va demanar abandonar el club fa dues setmanes, però, de moment, la setmana passada va disputar els dos partits de l’equip –Eurocopa i Lliga Femenina–amb un bon rendiment: 24 i 19 punts. El motiu adduït va ser preparar els Jocs de París 2024 amb la selecció nord-americana en la modalitat de 3x3. Ara caldrà veure l’estat de la negociació de la rescissió i fins on arriba la relació contractual de la jugadora amb el club. Mitchell ja havia de fer les maletes abans del tram final del curs a causa de l’inici de la WNBA.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)