Handbol

Valero Rivera rellevat per Goran Dzokic al capdavant de la selecció de Qatar

El tècnic català, que ha estat deu anys i mig dirigint el combinat del país asiàtic, no va poder aconseguir el bitllet per als Jocs de París 2024

El tècnic català Valero Rivera ha estat rellevat pel serbi Goran Dzokic al capdavant de la selecció de Qatar un mes després de no aconseguir la plaça olímpica pels Jocs de París 2024. Rivera posa així punt i final a una llarga etapa de deu anys i mig. Va ser contractat per la federació de Qatar després de guanyar el títol mundial amb Espanya en la final del Palau Sant Jordi de 2013. Amb el combinat qatarià, va arribar a la final del mundial del 2015 celebrats en el mateix país asiàtic i l’any següent es va convertir en quartfinalista en els Jocs de Rio 2016. Posteriorment, no va poder segellar el bitllet per als Jocs de Tòquio 2021 i ara tampoc ho ha pogut fer pels de París. En tots dos casos, la selecció de Bahrain li ha barrat el pas en les semifinals del torneig asiàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)