Futbol sala

Caixa o faixa a Riga

Futbol sala. El Barça està obligat a guanyar l’equip letó, l’amfitrió de la fase elit (16 h, Esport 3), per segellar el bitllet per a la final a quatre de la Champions

El Barça, com fa un any a Pula, es jugarà el bitllet per a la final a quatre de la Champions contra l’amfitrió de la fase elit, en aquest cas el Riga (16 h, Esport 3). L’escenari, però, té una diferència notable. A la població croata l’equip blaugrana es veia obligat a guanyar per sis gols de diferència –ho acabaria fent de cinc i va quedar eliminat– i a la capital letona en tindria prou guanyant, encara que fos per un únic gol de renda. “Arribem amb una situació molt millor que la de la temporada passada. L’any passat havíem de guanyar per una diferència de sis gols contra l’equip de casa. Aquest any en tenim prou guanyant l’equip de casa. Ens ho juguem tot en 40 minuts i serà una final per a tots dos”, remarcava ahir l’entrenador Jesús Velasco.

El Riga passa amb l’empat

Al Barça només li val la victòria, mentre que el Riga en tindria prou amb un empat després d’haver resolt amb dos triomfs in extremis les dues primeres jornades de la fase elit. Tant contra l’Étoile Lavalloise com contra el Città di Eboli va calcar el mateix resultat (5-4) amb gols en l’últim minut. Contra el campió francès, Serginho i Thalles van marcar en els últims 37 segons i contra el campió italià, el llegendari Ricardinho va segellar el gol de la victòria a 31 segons del desenllaç. Amb aquests precedents, Velasco té molt clar que contra el Riga no val a badar: “És un equip molt competitiu, que crea fins a l’últim moment. La seva màxima prioritat és el gol i això a vegades li comporta alguns desequilibris a la pista. Fins ara, li han sortit les coses bé. Han anat a buscar les dues victòries i han tingut l’encert i la fortuna de trobar-les.” En tot cas, el tècnic blaugrana considera que el seu equip arriba a la cita amb “molt bones sensacions” després de la golejada contra l’Étoile Lavalloise (0-7), impulsada per les tres dianes de Pito i Adolfo. El segon capità del Barça, Dyego, assegura que l’equip està preparat per a la final: “L’escenari és molt bo. Només depenem de nosaltres mateixos, tot i que el Riga ja ha demostrat el seu potencial i a més juga a casa.”

LA DADA

Erick, Pito, Catela i Dyego estan advertits de sanció i si veiessin una targeta es perdrien una hipotètica semifinal en cas de passar a la final a quatre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)