Futbol sala

Catela té una fractura al peu dret i, com a mínim, serà baixa fins al febrer

Tenia molèsties al turmell i les proves han indicat que té una fractura a l’escafoides del peu dret

El Barça continua amb la plaga de lesions, i la darrera ha estat la de Juanjo Catela, que com a mínim estarà dos mesos de baixa, fins el febrer. El jugador blaugrana tenia unes molèsties al turmell dret, es van fer les proves pertinents, i els resultats han determinat que té una fractura a l’escafoides del peu dret. Juanjo Catela es perdrà segur tres partits de lliga, la supercopa d’espanya i l’eliminatòria de copa del Rei contra Movistar Inter. La seva evolució, però determinarà la seva disponibilitat per tornar a jugar.

Pel que fa a la resta de lesionats, Matheus, que va forçar per jugar la Ronda Elit de la champions, descansarà en el proper partit de lliga i s’espera que ja estigui disponible per després de l’aturada de seleccions del mes de desembre. Igual que Sergio González i Miquel Feixas, que ja estan en la part final de les seves respectives lesions musculars. Pel que fa als lesionats de llarga durada, Sergio Lozano ja toca pilota i si no hi ha cap contratemps estaria a punt per reaparèixer al febrer. En canvi, Ferrão no està previst que torni fins al tram final de la competició i Álex Yepes es perd tot el que queda de temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)