Waterpolo

El CN Sabadell serà la seu de la copa de la reina, del 3 al 5 de maig

El club vallesà també serà l’amfitrió del campionat d’Espanya de natació Open júnior i absolut d’hivern, del 21 al 25 de febrer

El CN Sabadell serà l’escenari de la copa de la reina de waterpolo, que aquest curs s’endarrerirà fins al 3, 4 i 5 de maig a conseqüència de la celebració dels europeus (gener) i els mundials (febrer). El torneig femení del KO torna a Can Llong després de tres edicions disputades a la piscina Pere Serrat del Sant Andreu (2021) i al CN Terrassa (2022 i 2023). L’altra gran cita marcada en el calendari a les instal·lacions del CN Sabadell durant el 2024 serà el campionat d’Espanya de natació Open júnior i absolut d’hivern, del 21 al 25 de febrer.

En natació artística i pel que fa a les categories de formació, el club vallesà també serà l’amfitrió del campionat d’Espanya aleví i infantil d’hivern (de l’1 al 3 de març) i del campionat de les mateixes edats de primera divisió d’estiu (del 12 al 14 de juliol). En natació en línia, organitzarà el campionat d’Espanya infantil d’estiu (del 18 al 21 de juliol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)