Més esport

El GEiEG aprova un pressupost de 5,5 milions

L’assemblea de socis i sòcies del GEiEG va aprovar un pressupost de 5.536.941 euros per a la pròxima temporada. L’entitat manté la previsió del curs passat, tot i que el president, Francesc Cayuela, advertia: “Cal col·laboració activa de tots els socis i sòcies, que som els propietaris d’aquesta entitat, per superar la greu conjuntura econòmica que atrapa a tots els clubs i, especialment, a nosaltres, i per mantenir el model social que fa més de cent anys que practiquem”.

“Aquesta ha estat una temporada en la qual el GEiEG ha millorat la prestació dels seus serveis i modernitzat les instal·lacions. Es tracta d’una posada al dia necessària i valenta. Alhora, hem patit l’actual crisi econòmica i de combustibles”, apuntava el president. Tot i això, feia una valoració positiva de l’exercici 2022/2023: “El nostre objectiu principal, acurt termini, és la sostenibilitat econòmica de l’entitat i, alhora, ser capaços de mantenir la qualitat i ampliar el nombre d’activitats i serveis que oferim, tant en l’àmbit competitiu com en el social. Estem il·lusionats i esperançats”.

En l’àrea esportiva, Cayuela destacava el potencial d’un planter que es manté per sobre de les 2.000 fitxes federatives en les 23 seccions del club, amb un 46% de representació femenina.

Menys socis

En l’àrea social, la junta directiva presentava un descens en el nombre de socis i sòcies, principalment, a causa de l’actual situació econòmica que afecta a les famílies, una tendència que l’entitat ha anat revertint en els darrers mesos gràcies a les millores ales instal·lacions i les promocions de captació que s’han activat durant el curs. “El moment ens interpel·la a tots els grupistes”, insistia Cayuela. En aquest sentit, l’assemblea va votar, a proposta de la junta, no augmentar les quotes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)