Natació

Emma Carrasco rebaixa el rècord espanyol de 100 m estils (59.26)

La nedadora lleidatana ha millorat la plusmarca de la seva companya del CN Sant Andreu Àfrica Zamorano (59.99) durant la segona jornada de la copa d’Espanya de clubs en piscina de 25 metres, que es disputa a la Nova Escullera, al CN Barcelona

La nedadora lleidatana del CN Sant Andreu Emma Carrasco ha establert un nou rècord estatal de 100 m estils en piscina de 25 metres (59.26) durant la segona jornada de la copa d’Espanya de clubs de divisió d’honor, que des d’ahir es disputa a la piscina de la Nova Escullera del CN Barcelona. L’anterior plusmarca espanyola estava en poder de la seva companya de club Àfrica Zamorano (59.99) des del mundial de Melbourne 2022. Carrasco ja havia batut un rècord espanyol i de clubs dimecres com a integrant del relleu de 4x200 m lliure del CN Sant Andreu, que va aturar el cronòmetre en 7:51.70. Les altres companyes de l’equip van ser Ainhoa Campabadal, Júlia Pujadas i Àfrica Zamorano. L’equip andreuenc encara ha batut una altra plusmarca espanyola i de clubs en l’última prova del dia, els 4x50 m estils, a càrrec de Lidon Muñoz, Jèssica Vall, Alba Guillamon i Marta González (1:48.06). En el 4x200 m masculins, avui també s’ha rebaixat el rècord de clubs a càrrec del CN Terrassa (7:02.56), amb el quartet format per César Castro, Mario Mollà, Ferran Siré i Miguel Duran.

El CN Sant Andreu, en dones, i el Real Canoe, en homes, són els grans dominadors de la competició en espera de la sessió de cloenda, que es disputa demà al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)