Espanya venç Itàlia amb solvència (14-8) i acaba primera de grup en l’europeu

Judith Forca ha destacat en atac amb cinc gols

La selecció espanyola ha guanyat Itàlia per 14-8 (5-1, 3-3, 3-2 i 3-2) i ha finalitzat primera del grup B de l’europeu que s’està disputant a Eindhoven (Països Baixos). Espanya, amb tretze jugadores catalanes de les quinze convocades, ja estava classificada directament pels quarts i ara ha d’esperar el creuament de vuitens per saber el proper rival. Judith Forca ha marcat cinc gols.

El combinat estatal ha fet un gran inici de partit i en el primer quart ha dominat a les italianes i amb quatre gols seguits s’ha situat amb un 5-1. En el segon període ha arribat la reacció d’Itàlia i s’ha apropat una mica en el marcador. Dos gols de la selecció espanyola en els dos últims minuts han situat el 8-4 al descans. Judith Forca i Elena Ruiz, amb tres gols cada una, han destacat en aquesta primera meitat.

El tercer quart ha començat amb dos gols d’Itàlia que s’ha situat a només dos, però dos gols seguits d’Anni Espar i un en l’últim segon de Paula Leitón han portat el partit a l’11-6 al final de tercer període. Judith Forca, molt inspirada en atac, h anotat dos gols seguits en l’inici dels darrers vuit minuts i ha situat a diferència en 7 gols (13-6) en el marcador. Les italianes hn maquillat una mica el resultat al final.