Waterpolo

Repte europeu contra Croàcia

Waterpolo. Espanya busca el seu primer títol continental i la plaça per als jocs (20.15 h)

La selecció espanyola vol trencar avui a Zagreb contra Croàcia el malefici i conquerir el seu primer títol europeu davant de l’amfitrió (20.15 h), únic rival que fins ara l’ha derrotada en el campionat, tot just en el primer partit del campionat i en la tanda de penals (12-14) després d’un 9-9 en el temps reglamentari. El vencedor tindrà una doble recompensa, ja que segellarà el bitllet olímpic per als Jocs de París 2024 i es penjarà l’or en el campionat.

Dissabte, la selecció estatal femenina va jugar i va perdre també la final del campionat contra l’equip de casa, en aquell cas els Països Baixos en els dos tornejos que s’han anat disputant paral·lelament en els darrers dies.

Espanya va apel·lar a la defensa i a un Unai Aguirre pletòric sota els pals –va fer 14 de 18 aturades, una actuació absolutament determinant– per vèncer Itàlia per 7-4 en les semifinals, i els croats van superar Hongria també per tres gols de marge (11-8). Serà la quarta final continental per al conjunt estatal, que les ha perdudes totes i té comptes pendents per reivindicar-se.

El porter Unai Aguirre té clar que el partit serà molt complicat: “Sabem que no ens ajudaran en cap sentit. Croàcia ha demostrat en aquest torneig que sap jugar molt bé amb el seu públic i amb l’ambient. El nostre objectiu, però, és guanyar l’or.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)