Tennis

Ramos perd clarament contra Ruud en l’estrena a l’obert d’Austràlia

El tennista mataroní ha cedit en tres sets (6-1, 6-3 i 6-1) contra el noruec, l’onzè cap de sèrie del torneig

El mataroní Albert Ramos, l’únic català en el quadre masculí, ha sucumbit clarament contra el noruec Casper Ruud (11), per 6-1, 6-3 i 6-1 (2h06), en la primera eliminatòria de l’obert d’Austràlia. El tennista maresmenc, que afrontava la seva tretzena participació consecutiva en el torneig australià –el seu millor resultat va ser la tercera eliminatòria del 2018–, no ha tingut cap possibilitat contra un rival en un gran estat de forma i que s’ha mostrat molt sòlid amb el servei. Com Ruud, també ha passat el primer escull a Melbourne el danès Holger Rune (8), que s’ha desfet del japonès Yoshihito Nishioka en quatre sets (6-2, 4-6, 7-6 i 6-4).

Masarova, endavant en dobles

En el quadre femení, la principal favorita, la polonesa Iga Swiatek, ha sortit victoriosa del seu duel amb la nord-americana Sofia Kenin (7-6 i 6-2). I en els dobles, la barcelonina Rebeka Masarova, formant parella amb la romanesa Ana Bogdan, ha accedit a la segona eliminatòria després de vèncer la noruega Ulrikke Eikeri i la nord-americana Catherine Harrison, per un doble 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)