Hoquei sobre herba

La selecció espanyola masculina també es guanya el bitllet per a París

Espanya ha derrotat Irlanda per 2-0 en la semifinal del preolímpic

La selecció espanyola masculina també ha aconseguit el bitllet per als Jocs Olímpics de París al classificar-se per la final del preolímpic que s’està disputant a València. Espanya, amb vuit jugadors catalans, ha guanyat en la semifinal Irlanda per 2-0 i s’ha adjudicat una de les tres places que estaven en joc. El combinat estatal ha dominat gairebé tot el partit, però en la primera meitat cap dels dos equips ha estat encertat de cara a gol. En el tercer quart la selecció espanyola ha aprofitat dos penals corners i Rafa Vilallonga i Marc Miralles amb marcat els dos gols. Els irlandesos no han pogut reaccionar ni superar a una bona defensa d’Espanya en la resta de la semifinal.

La selecció espanyola jugarà la final del preolímpic diumenge (18 h Tdp) contra Bèlgica que en l’altre semifinal ha derrotat per un clar 4-0 Corea del Nord.

El combinat estatal femení ja es va classificar per als Jocs de París al passar a la final dijous i demà (18 h Tdp) jugarà contra Bèlgica per guanyar el preolímpic, però amb l’objectiu aconseguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)