Tennis

Alcaraz, a vuitens de l’obert Austràlia sense oposició

El tennista murcià ha passat per sobre del jove xinès de 18 anys Juncheng Shang, que s’ha retirat per lesió quan perdia per 6-1, 6-1 i 1-0

El murcià Carlos Alcaraz (2) ja ha avançat fins als vuitens de final de l’obert d’Austràlia, el seu millor resultat a Melbourne Park, després d’un partit plàcid contra el xinès Juncheng Shang, que s’ha hagut de retirar per una lesió a la cuixa dreta quan ja perdia per un contundent 6-1, 6-1 i 1-0, en 1h06 de joc. “No és la manera en què un vol avançar. Li desitjo una ràpida recuperació”, ha dit el número dos mundial a peu de pista en referència al seu jove rival de 18 anys. I ha afegit: “Juga molt bé, és un tennista increïble i tenia moltes ganes d’afrontar aquest partit. És un dels bon jugadors que estan emergint al circuit i això és bo per aquest esport.”

Shang, que havia arribat a les semifinals de Hong Kong i s’havia guanyat una de les invitacions del torneig en ser considerat una de les promeses del gegant asiàtic, s’ha convertit en una joguina en mans d’Alcaraz. En el primer set amb prou feines ha pogut sumar 14 punts per evitar una rosca. En el segon s’ha repetit la història i a l’inici del tercer ha claudicat.

Alcaraz, ja en la segona setmana de competició, s’enfrontarà dilluns al serbi Miomir Kecmanovic, que ha superat el nord-americà Tommy Paul (14), per 6-4, 3-6, 2-6, 7-6 i 6-0.

Granollers i Zeballos, endavant en dobles

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos continuen obrint-se camí en el quadre de dobles després de superar la segona eliminatòria contra l’alemany Andreas Mies i l’australià John-Patrick Smith, per un doble 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)