El KH-7 Granollers remata la feina

Handbol. L’equip vallesà, sense especular amb els set gols d’avantatge de l’anada, torna a dominar l’Erice i es guanya amb molta solvència l’accés als quarts de final de la copa d’Europa

Erice 29 Granollers 30

HANDBALL ERICE:Masson; Tarbuch (3), Pugliara, Manojlovic (8), Nkou, Storozhuk (6, 2p.), Ekou (6, 2 p.) –set inicial–; Ramazzotti (p.s.), Iacovello (p.s.), Notarianni, Losio (4), Basolu (1), Cozzi, Gorbatsjova (1) i Benincasa.KH-7 BM GRANOLLERS:Mera; Vila (5, 1 p.), C. González (4), Guarieiro (8), Castañera, Polonio (4), Capdevila (1) –set inicial–; Rodrigues (p.s.), Bruach, Hombrado (1), Tort (2), Somaza (1), Portillo (4) i Jallow.PARCIALS:2-2, 6-6, 7-8, 9-11, 10-15, 11-17; 13-20, 15-22, 18-25, 20-26, 25-27 i 29-30.ÀRBITRES:Fukala i Mohyla. Exclusions: Storozhuk (49’), per part de l’Erice; i Castañera (12’), Polonio (21’) i Jalow (24’), per part del Granollers.

El KH-7 BM Granollers va executar el pla de partit previst i va segellar l’accés als quarts de final de la copa d’Europa amb molta solvència, amb un altre triomf contra l’Erice. Sense especulacions tot i els set gols de renda de l’anada (34-27), el conjunt vallesà va fer tota una declaració d’intencions en la primera meitat (11-17) i amb la feina feta va dosificar les jugadores per gestionar la renda fins al final. El definitiu 29-30 va ser enganyós, tenint en compte que l’equip de Robert Cuesta dominava per 18-26 quan faltava menys d’un quart d’hora per al desenllaç.

En el descans, 11-17

En la posada en escena i després de deu minuts d’intercanvi de gols (6-6), el Granollers va fer la primera estrebada precisament quan va rebre la primera exclusió. L’Erice, que va fallar el primer penal, va gestionar fatal la superioritat i el conjunt vallesà ho va aprofitar per prendre la iniciativa (6-8). Giulia Guarieiro (7 gols en la primera meitat) trobava escletxes en l’eix de la rereguarda local i l’equip de Cuesta podia marcar gols fàcils de contraatac gràcies a les intervencions de Marta Mera sota els pals (9 aturades i un 45% d’encert en 30 minuts) i a les nombroses pèrdues de pilota de l’Erice. Així, es va arribar a l’equador amb un parcial molt favorable a les catalanes (11-17), molt semblant al de fa una setmana a Granollers (18-11). L’accés als quarts de final, amb 13 gols de renda en el còmput de l’eliminatòria, estava més que encarrilat i només faltava rematar la feina.

La segona part no va tenir més història. Amb l’eliminatòria resolta, els dos tècnics van repartir minuts entre totes les jugadores. El Granollers va gestionar la renda i va arribar als 8 gols d’avantatge en diverses ocasions (18-26). En el tram final, però, va abaixar la guàrdia. Va donar aire al seu rival, que a còpia de contraatacs va retallar les diferències fins a empatar a 29, amb un parcial d’11-3. Una última diana d’Alba Tort, quan només faltaven 17 segons, va servir perquè l’assalt de tornada també fos granollerí.

Estem molt contentes perquè l’equip ha sortit molt concentrat a pista i ha fet un partit molt seriós durant els seixanta minuts
Hem aprofitat per donar a les juvenils de casa minuts de joc que són or per agafar experiència