Handbol

El Rocasa, rival del Granollers

Handbol. El conjunt vallesà jugarà l’anada dels quarts de final de la copa d’Europa al Palau d’Esports, el 9 o 10 de març, i la tornada a Gran Canària, el 16 o 17 del mateix mes

El KH-7 BM Granollers ha quedat emparellat amb el Rocasa Gran Canària en els quarts de final de la copa d’Europa i en cas de sortir-ne vencedor s’enfrontaria en les semifinals amb el guanyador de l’Elx-Gjorche Petrov de Skopje (Macedònia del Nord), segons va determinar el doble sorteig efectuat ahir al matí a Colònia. Els altres dos emparellaments de quarts de final són el Iuventa Michalovce (Eslovàquia)-Cabooter Venlo (Països Baixos) i l’Sport Lisboa e Benfica (Portugal)-Armada Praxis Yalikavaspor (Turquia).

El KH-7 BM Granollers jugarà el primer partit a casa, el 9 o 10 de març, i l’eliminatòria es resoldrà a Gran Canària, el 16 o 17. El tècnic Robert Cuesta, que precisament va ocupar la banqueta canària del juny del 2021 al gener del 2023, va qualificar el Rocasa “com un dels pitjors rivals possibles”. “És un dels grans equips de la lliga espanyola i a sobre l’eliminatòria es resoldrà a casa seva. En l’anada necessitarem el Palau de les grans ocasions”, va afegir-hi. En la lliga, l’equip canari ocupa la vuitena posició, just al darrere de les vallesanes, que han sumat 5 punts més (15 i 10). En la primera volta, el Granollers va vèncer a casa per un ajustat 24-23, mentre que el partit de la segona volta es disputarà precisament aquest dissabte (20 h). En els vuitens de final europeus, el Rocasa va superar el Jomi Salerno italià amb molta solvència, tant en l’anada com en la tornada (20-26 i 30-19).

El sorteig ja ha quedat predeterminat per a les semifinals i en cas de victòria el Granollers s’enfrontaria al vencedor de l’Elx i el Gjorche Petrov de Skopje. Els partits es jugarien entre el 20-21 i el 27-28 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)