Handbol

Pendent del full de ruta en la copa d’Europa

Handbol. El KH-7 BM Granollers coneixerà avui el seus rivals en els quarts de final i també els d’un hipotètic accés a les semifinals

Després d’una eliminatòria brillant contra l’Erice (34-27 i 29-30), el KH-7 BM Granollers estarà avui pendent del sorteig dels quarts de final de la copa d’Europa, que es portarà a terme a Colònia, a partir de les onze del matí. En el sorteig no hi haurà caps de sèrie i els vuit equips classificats estaran en el mateix bombo. Així, el conjunt vallesà podria quedar emparellat amb l’Elx o el Rocasa Gran Canària, els altres dos equips de la lliga espanyola que continuen vius en la competició. Els altres classificats són el Gjorche Petrov Skopje (Macedònia del Nord), el Cabooter Handbal Venlo (Països Baixos), l’Sport Lisboa e Benfica (Portugal), el Iuventa Michalovce (Eslovàquia) i l’Armada Praxis Yalikavasport (Turquia).

Un cop efectuat el sorteig de quarts de final se’n farà un altre que ja determinarà els futurs emparellaments de semifinals. Els partits de quarts de final estan previstos els dies 9-10 de març en l’anada i 16-17 en la tornada, i les semifinals es jugaran entre els dies 20-21 d’abril i 27-28. La final també es disputarà en partits d’anada (18-19 de maig) i tornada (25-26).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)