Esquí

Albert Ortega entra en el top-30 en el gegant i trenca la mala ratxa de l’esquí estatal

Feia 50 anys que cap esquiador espanyol ho feia i el català ha acabat el 27è

El català Albert Ortega han trencat la mala ratxa de l’esquí alpí espanyol i ha entrat en el top-30 d’un eslàlom gegant de la copa del món. L’esquiador de la selecció espanyola i de La Molina Club d’Esports, de 25 anys, ha finalitzat en la 27a posició del gegant de la llegendària estació austríaca de Schladming. Feia 50 anys que cap esquiador estatal, des que al 1973 ho va fer Paquito Fernández Ochoa, superava la primera ronda (els 30 primers) d’un gegant.

Albert Ortega ha fet una gran primera baixada i portant el dorsal 67 ha finalitzat en la 29a posició (1:07.51) i ha estat entre els 30 millors que han disputat la segona. En la segona mànega ha fet 1:07.26 per un total acumulat de 2:14.77 que l’han portat a la 27a plaça. La victòria ha estat pel suïs Marco Odermatt que ha fet una gran segona baixada i s’ha imposat amb 2:10.03.

El barceloní va ser el 23è en l’eslàlom gegant en el campionat mundial del 2023 que es va fer a les estacions franceses de Courchevel i Méribel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)