El Barça no es desfà del Bidasoa fins els darrers dotze minuts (30-23)

Els blaugrana superen al segon de l’Asobal i són més líders

El Barça és una mica més líder de la lliga Asobal després de guanyar per 30-23 el Bidasoa, el segon de la classificació. Els blaugrana han fet un pas important cap al títol, però no ha estat fàcil i fins a dotze minuts del final no han sentenciat el partit. El conjunt basc ha demostrat el perquè del seu segon lloc i ha plantat cara i ha anat per davant en el marcador en l’inici de la segona meitat.

El Bidasoa ha iniciat el partit molt centrat (1-2) i molt conscient de com havia de jugar davant el Barça. En els primers minuts el marcador s’ha mantingut anivellat i malgrat que el Barça s’ha tornat a situar per davant només ha tingut avantatges d’un gol (7-6). Dika Mem ha decidit canviar el partit i ha començat a anotar, sis gols de set llançaments en la primera meitat. Després de dos gols seguits del francès campió europeu, el Barça ha arribat a la màxima diferència de quatre gols (14-10). El Bidasoa però, ha tornat a demostrar que és un gran equip i amb un parcial de 0-4 ha posat l’empat, 14-14, al descans.

En l’inici de la segona meitat el Bidasoa s’ha posat dos gols per sobre (16-18) i a partir d’aquí és quan el Barça ha despertat i ha estat més intens en atac. Aleix Gómez ha començat a transformar els penals i ha acabat amb 6 gols, 5 d’ells de penal. Dika Mem ha continuat la bona actuació que havia fet en el primer temps i ha acabat el partit amb 9 dines. El Barça s’ha posat per davant (20-19), però el conjunt basc ha resistit fins a dotze minuts del final en que els blaugrana han iniciat un parcial de 5-0 (27-21) que ha sentenciat el partit.