Natació

Mireia i Dennis es queden sense medalla i acaben quarts en el mundial

La lloretenca i el barceloní han tingut una penalització que els hi ha baixat la nota

Mireia Hernández i Dennis González no han pogut pujar al podi i han sigut quarts en la final del duet mixt tècnic del mundial de Doha. La lloretenca i el barceloní han rebut un penalització base mark en l’últim element per no fer exactament la dificultat que havien dit que farien, i això els hi ha baixat la nota de l’execució. Mireia Hernández i Dennis González han sumat 214.4833 punts i han acabat quarts a només 3 punts de la tercera posició del podi que ha sigut per als mexicans Miranda Barrera i Diego Villalobos amb 217.5192 punts. Els catalans han rebut un 100.0000 en l’impressió artística, la millor puntuació de tots els participants, però només 114. 4833 punts en l’execució.

Els tres primers classificats de la preliminar, Xina, Itàlia i Espanya, han rebut penalitzacions, i el títol mundial amb 228.0050 punts ha estat per Kazakhstan, que va entrar a l final amb la quarta nota. La parella xinesa ha acabat segona (223.3166), els italians han baixat al sisè lloc (204.3316) i els catalans han acabat quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)