Natació

Medalla de bronze per Tió i Ozhogina en el duet tècnic del mundial

La barcelonina i l’andalusa han fet una gran actuació i s’han quedat a un punt i mig de la plata

Iris Tió i Alisa Ozhogina han guanyat la medalla de bronze en la final del duet tècnic del mundial que s’està disputant a Doha. La barcelonina i l’andalusa han fet un gran exercici i han finalitzat amb un puntuació de 258.0333, amb una nota de 101.6000 d’impressió artística i de 156.4333 d’execució. Iris Tió i Alisa Ozhogina han revalidat el tercer lloc del mundial de Fukuoka de l’any passat, i s’han quedat a només un punt i mig de la medalla plata que ha sigut per la parella de la Gran Bretanya formada per Kate Shortman i Isabela Thorpe que han arribat als 259.5601 punts. El títol mundial l’ha guanyat la Xina amb les bessones Liuyi Wang i Qianyi Wang que han sumat 266.0484 punts.

Iris Tió ha explicat la seva satisfacció després del tercer lloc del podi: “Estem molt contentes perquè la nostra entrenadora ens h dit que hem millorat des de la preliminar i nosaltres també ens hem notat molt millor. Hem donat una bona imatge. Al final és un gran recompensa aquesta medalla per tots els dies que portem entrenant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)