Handbol

Gran i treballada victòria per la mínima del Fraikin Granollers contra l’Anaitasuna (32-31)

El partit ha estat mot anivellat i les diferències per un i altre han estat curtes

El Fraikin Granollers ha aconseguit una gran i treballada victòria per la mínima contra l’Helvetia Anaitasuna per 32-31. El partit ha estat mot anivellat i força intens, i sempre hi han hagut curtes diferències en el marcador. Bruno Reguant i Sergi Franco han estat els màxims anotadors dels vallesans amb 5 gols.

En la primera meitat hi han hagut alternatives en el joc i el resultat, i la màxima diferència ha estat de dos gols per als navarresos en els primers minuts (3-5). Després s’han anat succeint els empats o els marges d’un gol fins arribar al descans amb un 15-15. En els primers minuts de la segona meitat el Granollers ha aconseguit un màxim avantatge de tres gols (19-16) però ràpidament l’Anaitasuna ha tornat a anivellar el partit. Els vallesans s’han mantingut per davant amb mínimes diferències d’un gol, o alguns cops de dos, fins aconseguir la victòria per 32-31.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)