Més esport

La dotzena, més inclusiva

La jornada es farà el 10 de març, amb especial atenció a la pràctica de les persones amb discapacitat. Les 33 ambaixadores des del 2013 seran reconegudes el 21 de març

La dotzena edició de la Jornada de l’Esport Femení, que es farà el 10 de març al matí a la plaça de Salvador Espriu, a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba, a la llera del riu Onyar i a la plaça de Catalunya de Girona, compta el triatló i, sobretot, l’esport adaptat com a novetats. L’esdeveniment vol divulgar i promoure la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat, i Mireia Hernández (natació artística), Sara Bellapart (triatló), Gemma Soy (natació) i Dalia Santiago (taekwondo paralímpic) en son les ambaixadores.

El diputat d’Esports, Jordi Masquef; el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran; la cap de la Representació Territorial de l’Esport a Girona, Anna Julià, i la coordinadora de la Jornada de l’Esport Femení, Olga Praderas, han protagonitzat la presentació, en què també hi havia Sara Bellapart i Gemma Soy, a més de representants d’algunes de les entitats i associacions esportives col·laboradores amb la jornada.

“Les nostres ambaixadores ens ajudaran a fer un recorregut pels dotze anys d’història de la jornada, per valorar els canvis fets i els que encara ens queden per fer en el món esportiu”, destacava Praderas, que també anunciava l’acte Converses, ambaixadores i esport femení, que el 21 de març reconeixerà les 33 representants de la cita que va néixer el 2013.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)