Més esport

Campanya per l’optimització de l’ús de l’aigua en instal·lacions esportives

El Col·legi de professionals de l’activitat física i l’esport (COPLEFC) s’afegeix a les reflexions, demandes i peticions del sector de l’activitat física i de l’esport arran de la sequera que estem vivint. El sector ha fet diverses propostes al Govern, que coordina a través de la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, un grup de treball per estudiar com evitar el tancament de les dutxes en la fase 2 d’emergència per la sequera.

El COPLFEC ha fet un altre pas per fomentar la conscienciació sobre l’optimització de l’ús de l’aigua en instal·lacions esportives. Es tracta d’uns recursos comunicatius que les i els professionals interessats poden descarregar-se (al web coplefc.cat), ja que es tracta d’arxius oberts i que permetran conscienciar tothom sobre el problema que tenim no solament col·lectivament, sinó també en el pla individual. Es demana estalviar aigua mitjançant dutxes ràpides (sense deixar córrer l’aigua constantment), tancant l’aixeta quan no sigui imprescindible, col·laborant amb els gestors de la instal·lació assabentant-los de pèrdues i fuites innecessàries que es poden evitar i, tenint en compte un altre element bàsic a les instal·lacions, els lavabos, recordant que el vàter no és una paperera ni se n’ha de buidar l’aigua indiscriminadament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)