Natació

Mario Mollá fa la mínima olímpica i passa a la final dels 100 m papallona

Àfrica Zamorano acaba onzena en les semifinals dels 200 m esquena del mundial de Doha

Mario Mollá (CN Terrassa) s’ha classificat per la final dels 100 m papallona i ha fet la mínima olímpica que l’hi dona el bitllet per a París. El barceloní ha acabat quart de la seva semifinal amb 51.48, una nova marca personal, que al final ha estat el quart registre de tots els nedadors que han passat a la final. Mario Mollá ha superat la mínima olímpica que era de 51.67 i s’ha guanyat la plaça per als Jocs Olímpics.

Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu) ha ocupat l’onzena posició en els 200 m esquena i no ha entrat en la final ni ha fet la mínima olímpica que buscava en l’única prova que disputa en aquest mundial. La barcelonina ha acabat quarta de la seva semifinal amb 2:11.44, a més d’un segon de la marca que es demana per ser a París.

Mario Mollá també ha format part del relleu 4x200 m lliure d’Espanya que ha finalitzat vuitè amb 7:11.65. Han completat l’equip l’aragonès Luis Dominguez, el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis, i l’extremeny del CN Terrassa César Castro que ha fet el primer relleu i ha batut el rècord estatal dels 200 lliure amb 1:47.01.

Títol mundial d’Hugo González

El mallorquí resident a Madrid, Hugo González, ha guanyat el títol mundial dels 200 m esquena amb un registre d’1:55.30. Ha superat en la final per només una dècima el suís Roman Mityukov (1:55.40). En les dues finals femenines del dia la medalla d’or ha estat pels Països Baixos. Marrit Steenberger ha guanyat els 100 m lliure amb 52.26 i Tes Schouten els 200 m braça amb 2:19.81. En els 200 m braça masculins el títol mundial ha estat pel xinès Zhihao Dong amb 2:07.94.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)