Natació

Mario Mollá, setè en la final dels 100 m papallona del mundial

El nedador del CN Terrassa Mario Mollá s’ha classificat en setè lloc (51.72) en la final dels 100 m papallona del mundial de Doha. Quart en les sèries matinals d’ahir (51.48), el nedador català ha cobert en quarta posició els primers 50 metres de la prova (23.96), però en el tram final ha perdut pistonada i s’ha quedat a 4 dècimes del podi. El jove portuguès Diego Matos, que ja s’havia imposat en els 50 m papallona, ha rubricat el doblet amb un registre de 51.17.

Adrian Santos, tretzè en les semifinals de 50 m esquena

L’altra català en competició, el santboià Adrian Santos (CN Sant Andreu) ha ocupat el tretzè lloc en les semifinals dels 50 m braça amb un nou registre personal de 25.09 (25.15) i s’ha quedat a només 9 centèsimes de trencar la barrera dels 25 segons. La marca de tall ha quedat fixada en 24.74. El millor registre l’ha acreditat el nord-americà Isaac Cooper (24.12), mentre que el mallorquí Hugo González ha signat la cinquena marca (24.60) amb vista a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)