Natació

Quinze mundialistes a Sabadell

Natació. Acabats d’aterrar de Doha, Àfrica Zamorano, Adrian Santos, Paula Juste i Guillem Pujol figuren entre els inscrits a Can Llong, en el campionat d’Espanya d’hivern

El campionat d’Espanya d’hivern, a la piscina de Can Llong del CN Sabadell, reclamarà el focus de la natació en línia des d’avui i fins diumenge només tres dies després de la jornada de cloenda del mundial de Doha. Fins a quinze mundialistes de la selecció espanyola, entre ells els catalans Àfrica Zamorano i Adrian Santos (CN Sant Andreu), Paula Juste (CN Lleida) i Guillem Pujol (CN Mataró), competiran aquesta setmana a la cocapital vallesana. També hi seran altres nedadors de clubs catalans, com el mallorquí Sergio de Celis (CN Sabadell), l’extremeny César Castro (CN Terrassa) i l’asturià Arbidel González (CN Barcelona). No hi seran, en canvi, els nedadors que tenen fixat el seu camp d’entrenament als Estats Units, com els catalans Mario Mollá i Carles Coll i el mallorquí Hugo González de Oliveira.

Més enllà dels quinze mundialistes, altres noms destacats entre els inscrits a Sabadell són els de Mireia Belmonte, Jessica Vall, Marina García i Emma Carrasco. En tot cas, la gran cita del calendari estatal serà el campionat d’Espanya Open, del 18 al 22 de juny a Palma. Serà l’última prova selectiva per als jocs olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)