Voleibol

El DSV Sant Cugat tornarà a jugar el ‘play-off’ pel títol

El DSV Sant Cugat, l’únic equip català que juga a l’elit del voleibol estatal, ha certificat aquest cap de setmana la seva presència en el play-off pel títol de la Lliga Iberdrola per quarta temporada consecutiva, tot un mèrit d’un club modest que treballa amb eficiència el planter –ha tingut reconeixements a nivell estatal en aquest sentit–i que competeix contra un gran nombre de conjunts amb un pressupost força més alt. Tot i perdre inesperadament per 0-3 a casa contra el Feel Alcobendas, el penúltim, el conjunt que dirigeix Rafa Ruiz va assegurar-se una plaça entre els sis millors perquè el setè, el vuitè i el novè classificats també van perdre. Ara mateix, quan falten dues jornades de la fase regular, el DSV Sant Cugat és quart amb 13 victòries, 7 derrotes i 36 punts.

En un curs fins ara excepcional, l’equip de Rafa Ruiz va tancar la millor primera volta de la seva història en el tercer lloc amb 7 victòries i 4 derrotes, un gran èxit, i va jugar per primera vegada la semifinal de la copa a Dos Hermanas Sevilla, classificant-se per tercer any seguit per jugar la fase final de la competició. En la jornada anterior, a més, va guanyar a la pista del líder, el potent Hidramar de Gran Canària, un triomf sonat.

El club continuarà el seu procés d’expansió i el curs vinent té la intenció de recuperar la secció masculina després de deu anys d’absència. A més, el club que presideix Salva Vendrell intensificarà la seva aposta pel planter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)