Tennis taula

L’Enoli Les Borges Vall perd la final de la copa masculina (1-3)

El Cajasur Priego remunta el punt inicial dels lleidatans i s’emporta el seu novè títol a Tarragona

L’Enoli Les Borges Vall ha perdut per 1-3 la final de la copa masculina contra el Cajasur Priego en el Palau d’Esports Catalunya de tarragona. El conjunt lleidatà defensava el títol aconseguit l’any passat, i l’anterior, però no ha aconseguit guanyar per tercera vegada consecutiva i s’ha hagut de conformar amb un gran i lluitat subcampionat, el cinquè de la seva història. El conjunt cordovès ha sumat el seu novè títol en el que ha estat la repetició de la final del 2023, amb un resultat diferent.

La lluita pel títol s’ha iniciat amb la victòria del suec Viktor Brodd per un ajustat i molt disputat 3-2 (11-8, 12-10, 7-11, 11-13 i 11-9) contra el portuguès Diogo Chen i el Borges s’ha posat per davant. A partir d’aquí el Priego ha donat la volta a l’enfrontament i s’ha emportat el títol. El vilafranquí Marc Duran no ha pogut oposar resistència al portuguès Diogo Carballo, el millor jugador del conjunt andalús i ha perdut per 0-3 (5-11, 6-11 i 9-11). El jugador de Palafrugell Norbert Tauler ha fet un bon partir, ha plantat cara i només ha cedit per la mínima davant Carlos Machado que s’ha imposat per un ajustat 2-3 (6-11, 11-6, 8-11, 11-9 i 8-11). Viktor Brodd ho ha intentat, però no ha pogut igualar el bon joc de Diogo Carballo, ha perdut per 0-3 (4-11, 10-12 i 5-11) i el Priego s’ha emportat el títol de campió. També estaven a l’equip de les Garrigues l’igualadí Joan Masip i el xinès Gui Chenkai.

En la copa femenina el títol l’ha guanyat l’UCAM Cartagena que ha superat en la final el Priego Mujer y Deporte per un ajustat 3-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)