Esquí

Núria Castán repeteix victòria a Geòrgia

La reusenca de l'equip de Freeride en surf de neu s'ha endut la victòria de la Geòrgia Pro, prova del Freeride World Tour

La snowboarder Núria Castán Barón, s'ha endut la victòria novament a la tercera prova del Freeride World Tour Pro (FWT) 2024 per davant de la nord-americana Marissa Krawczak i la francesa Perrotin Tiphanie a l'estació georgiana de Tetnuldi Ski Resort.

Amb això i gràcies a la seva victòria fa unes setmanes a la mítica prova de Verbier, la rider passa amb 20000 punts com a primera de les corredores a la final, ja que només sumen els dos millors resultats.

Ha executat baixada fluida, sòlida, sense errors amb una neu que ha estat en perfectes condicions i ha fet gaudir al públic local d'una jornada espectacular amb bon temps.

A la rider catalana, que ja acumula un nou podi a FWT Pro, li ha fet bé aquest especial 29 de febrer i la baixada per la zona del pic Kakhiani. Arribava amb moltes ganes a la prova georgiana després de la seva mala ratxa en l'última competició a Kicking Horse, on es van acumular els contratemps i la mala sort.

Resultats de Geòrgia

1a. Núria Castán (SPA) 85.33 pts
2a. Marissa Krawczak 71.33 pts
3a. Perrotin Tiphanie 65.00 pts

Des d'aquí la Núria es traslladarà a la Fieberbrunn Pro (AUT) els propers 14 al 18 de març ia la Yeti Xtreme de Verbier els següents 23 al 31 de març on es decidirà la guanyadora.

A la prova també han participat els esquiadors  Thibault Magnin i Abel Moga, tots dos també membres de l'Equip Nacional RFEDI i que van finalitzar a la 12a i la 18a posició respectivament.

Magnin va executar dos enormes aeris a la part alta, com a bon corredor de Copa del Món de Freeski que és, i Abel va fer el mateix però caient a l'aterratge.