Handbol

Ortega: “A l’inici de la lligueta ja hauríem signat trobar-nos en aquesta situació”

Un triomf del Barça contra el Montpeller (20.45 h per Esport 3) al Palau certificarà definitivament el lideratge de grup en la Champions passi el que passi abans en el Veszprém-Magdeburg

El Barça, ja classificat per als quarts de final de la Champions des de fa un parell de jornades, té a les seves mans el fet de certificar la fase de grups en la primera posició. Un triomf contra el Montpeller al Palau (20.45 h per Esport 3) segellarà la primera plaça blaugrana passi el que passi prèviament entre el Veszprém i el Magdeburg (18.45 h), que es juguen l’altra plaça d’accés directe als quarts de final en l’última jornada. El tècnic del Barça Carlos Ortega posa en valor la trajectòria del seu equip durant la lligueta, amb un balanç d’onze victòries i només dues derrotes: “Si abans de començar la fase de grups haguéssim pensat a jugar-nos la primera plaça a casa, a l’últim dia, tots ho hauríem signat. Cal estar orgullós del que hem fet, però hem de seguir.”

Pel que fa al rival, comenta: “El Montpeller és un equip que té moltes variants, tant en defensa com en atac, i capaç de guanyar qualsevol. El resultat contra el Veszprém [31-37] no és real, perquè van estar en molts moments per davant en el marcador.” L’equip occità, amb 12 punts, intentarà mantenir la quarta plaça i no perdre-la en favor del GOG per tenir un millor emparellament en els vuitens de final. En aquesta última jornada de la fase de grups el Montpeller haurà d’apostar-ho tot a la rapidesa del seu joc, impulsat per una base de jugadors francesos i amb l’aportació decisiva d’homes com Valentin Porte, Bryan Monte, Sebastian Karlsson o Lucas Pellas. En el partit de la primera volta, que va ser el de la primera jornada, el Barça va vèncer per 25-30 i va suposar la presentació en societat a Europa del jove bordilenc Petar Cikusa, que va anotar 4 gols i des d’aleshores s’ha convertit en un fix en les convocatòries d’Ortega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)