Futbol sala

El porter Feixas marca a 45 segons del final i dona el triomf al Barça

El partit contra el Palma ha estat anivellat i molt defensiu

Un gol del porter Miquel Feixas a 45 segons del final ha donat la victòria al Barça contra el Palma (1-0). Els blaugrana s’han retrobat amb el triomf després de deus derrotes i continuen líders en solitari. La primera part ha estat dominada per les defenses dels dos equips, i ni el Barça ni el Palma han tingut ocasions molt clares per avançar al seu equip. S’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial. En la segona meitat el conjunt mallorquí ha creat més perill i el porter blaugrana Feixas ha fet diverses aturades destacades. En els últims deu minuts els blaugrana han anat més a l’atac i Matheus i Dyego han tingut dues bones ocasions per marcar. A 4:41 pel final Dyego ha vist la segona targeta groga, ha estat expulsat i el Barça hauria d’estar dos minuts en inferioritat, però uns segons després també els àrbitres han expulsat un jugador del Palma. El marcador no ha variat i el 0-0 s’ha mantingut fins el darrer minut. El Palma ha atacat de cinc sense porter, Feixas ha aturat la pilota –ha fet catorze aturades durant el partit– ha xutat i ha marcat a porteria buida.