Handbol

El KH-7 Granollers, a un pas de tornar a fer història

Handbol. Amb deu gols d’avantatge, afronta la tornada de la copa d’Europa contra el Rocasa per segellar l’accés a les semifinals que el 2020 no va jugar per la pandèmia

El KH-7 BM Granollers és a un pas d’accedir a les semifinals de la copa d’Europa i certificar una de les grans fites de la història. De fet, l’equip vallesà ja va accedir a la penúltima eliminatòria de la tercera competició europea –aleshores anomenada copa Challenge– el curs 2019/20, però no la va arribar a jugar mai per culpa de la pandèmia. Aquest cop la condició de semifinalista serà un fet si el conjunt de Robert Cuesta és capaç de fer bons els deu gols d’avantatge del partit d’anada contra el Rocasa Gran Canària (30-20). Jugant a casa davant la seva afició (13.30 h, Esport 3), segur que el conjunt canari intentarà oferir una altra imatge després del trist paper en la segona part al Palau d’Esports, en què va encaixar un dur correctiu de 19-7.

Tot i la contundència del resultat, el tècnic vallesà ha enviat un missatge ben clar a les seves jugadores: “Som en l’equador de l’eliminatòria. Tenim 60 minuts per disputar, però en cap cas hem d’especular amb el resultat. Serà un partit molt semblant al que ens vam trobar en l’anada, amb la diferència que el Rocasa tindrà la seva afició animant-les al pavelló i haurem d’estar molt concentrades.” L’assalt d’anada va tenir dues fases ben diferenciades. La posada en escena, amb un parcial de 6-12, va ser canària, contra un conjunt vallesà tenallat per la pressió i els nervis. A partir d’un canvi defensiu (5-1), el Granollers va reaccionar i va començar a recuperar pilotes, i en el descans (11-13) ja havia posat els fonaments d’una segona meitat de domini local absolut. Cuesta insisteix: “Ja vam veure la perillositat que té aquest equip. Nosaltres hem de sortir a totes i no especular gens ni mica.”

Amb l’Elx en l’horitzó

Amb el sorteig dels quarts de final, ja va quedar definit el full de ruta fins a la gran final. Així, l’equip que surti victoriós d’aquesta eliminatòria té tots els números per enfrontar-se amb l’Elx, el líder de la lliga espanyola, i que en l’anada dels quarts de final va sotmetre el Gjorche Petrov de Skopje per quinze gols de diferència (36-21).

Quarts de final (anada)
QF1. Michalovce-Venlo 30 - 18
QF2. Elx-Gjorche Petrov 36 - 21
QF3. Granollers-Gran Canària 30 - 20
QF4. Benfica-Yalikavaspor 33 - 29
Quarts de final (tornada)
QF1. Venlo-Michalovce (19 h)
QF2. Gjorche Petrov-Elx (demà)
QF3. Gran Canària-Granollers (13.30 h)
QF4. Yalikavaspor-Benfica (demà)
Semifinals (20-21/4 - 27/28-4)
Vencedors QF3-QF2
Vencedors QF1-QF4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)