Ciclisme

Marc Soler lidera la nòmina catalana a la Volta

Ciclisme. Tercer el 2017 i quart el 2023, el vilanoví de l’UAE serà a la línia de sortida de Sant Feliu de Guíxols juntament amb Joel Nicolau (Caja Rural), Pau Miquel i Álex Jaime, tots dos del Kern Pharma

Després d’una edició històrica quant a participació catalana, amb la presència de deu representants, aquest cop seran quatre els ciclistes del país que dilluns seran a la línia de sortida de la Volta en l’etapa inaugural a Sant Feliu de Guíxols: el vilanoví Marc Soler (UAE), el llofriuenc Joel Nicolau (Caja Rural), i els corredors del Kern Pharma Pau Miquel (Sant Quirze) i Álex Jaime (Sarrià de Ter). Abel Balderstone i Eduard Prades, del Caja Rural, i Martí Márquez, del Kern Pharma, estan a la recambra i es podrien incorporar a última hora al pilot si hi hagués alguna baixa en els seus respectius equips.

Tot i que es va haver de retirar en la quarta etapa de la París-Niça per una contusió al quàdriceps, Marc Soler no faltarà a la cita amb la prova catalana. Tercer el 2017, el professional de Vilanova i la Geltrú, amb tota una exhibició de forces al Port, es va quedar el curs passat a les portes de tornar a pujar al podi de la general. Només 38 segons el van separar del portuguès João Almeida, el seu company d’equip, que va ocupar el tercer lloc final. S’haurà de veure si les seves funcions com a gregari de luxe de Tadej Pogacar a l’UAE li donen alguna oportunitat de lluïment.

Per la seva condició de berguedà d’adopció, segur que també tindrà molt de seguiment el nord-americà Sepp Kuss (Visma-Lease), especialment en la penúltima jornada amb final al santuari de Queralt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)