Hoquei sobre herba

El Polo i l’Atlètic, finalistes de la copa del rei

El RC Polo i l’Atlètic Terrassa disputaran demà la final de la copa del rei (13.30 h) al camp de La Estupa de Benalmádena després d’haver eliminat el CD Terrassa (0-3) i l’Egara (1-3) en les seves respectives semifinals.

El conjunt de Carlos Garcia Cuenca ha pres la iniciativa a la primera part gràcies a un gol d’Alfredo Barón. Després de la represa, l’equip terrassenc podia haver empatat però Luis Calzado ha aturat un penal stroke i ha donat ales al seus, que han sentenciat amb dos atacs ràpids rubricats per Guillermo Fotuño i Mar Reyné.

En la segona semifinal, l’efectivitat de l’Atlètic Terrassa en els penal córner, amb Pau Cunill (2) com a protagonista ha estat determinant. Abans d’arribar al descans, també havia marcat Pol Cabré, que s’ha quedat tot sol davant el porter després d’una assistència de Pepe Cunill i ha deixat la semifinal molt encarrilada per als grocs. A 7 minuts pel final, Pere Divorra ha anotat l’1-3 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)