Més esport

Barcelona crea una lliga per convertir-se en l’epicentre del criquet mundial

La nova lliga oficial de criquet BarcelonaT20, organitzada per la federació catalana d’aquest esport i que ha estat presentada aquest dilluns, aterra amb l’objectiu de posicionar la capital catalana com el nou epicentre del criquet mundial. La competició, que compta amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consell Català de l’Esport, aspira a convertir-se, segons els seus organitzadors, en la competició més ambiciosa d’Europa, amb la participació de jugadors de renom mundial.

La lliga inaugural es disputarà entre agost i setembre d’aquest 2024 i constarà de sis equips que competiran en 34 partits, que culminaran als ’play-off’ al títol. L’acte de presentació, celebrat a la seu de la UFEC, ha comptat amb el president de la UFEC, Gerard Esteva; el director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro i Oliver; i el president de la Federació Catalana de Criquet, Ghulam Saber Butt Begum, que ha destacat el potencial que tindrà la competició. “L’arribada de la BarcelonaT20 és realment molt especial, ja que reunirà els millors jugadors internacionals de criquet, entrenadors i experts, en una iniciativa que accelerarà el creixement d’aquest esport a Catalunya”, ha subratllat.

Aquesta nova lliga comptarà amb l’assessorament de Surinder Khanna, exmembre del Consell de Govern de l’Indian Premier League (IPL) i que també ha estat present a l’acte, i amb el suport de Sports Networks UK, l’empresa que s’encarregarà de promocionar l’esdeveniment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)