El Barceloneta s’encalla contra l’Olympiacòs (10-7)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha encaixat al Pireu (10-7) la primera derrota de la Champions contra l’Olympiacòs, que necessitava imperiosament el triomf després de l’ensopegada en la jornada inaugural de la fase de quarts contra el Ferencvàros (11-9). La derrota marinera s’explica pel seu mal inici, en què ha encaixat un parcial de 6-2 (4-2 i 2-0) que ha condicionat la resta del partit (2-2 i 2-3). Els tres gols d’Alberto Munárriz en la segona part no han estat suficients per capgirar el resultat.

La primera meitat ha estat nefasta pels interessos de l’Atlètic Barceloneta. L’actuació de Marko Bijac sota els pals, amb 9 aturades, ha frustrat els atacants mariners, que fins i tot han errat dos llançaments de penal. A l’altra àrea, en canvi, el conjunt grec no ha perdonat i liderat per Konstantinos Genidounias, autor de 4 gols, ha tancat els dos primers quarts amb un parcial de 6-2. Per part dels barcelonins, només han pogut veure porteria Bernat Sanahuja en la primera superioritat i Unai Biel, amb un xut creuat.

Després del descans llarg, dues dianes d’Alberto Munárriz han donat aire al conjunt mariner (6-4). Però l’Olympiacòs ha reaccionat d’immediat amb dues dianes d’un jugador poc habitual, Dimitrios Dimou, que deixava el resultat amb els mateixos 4 gols de desavantatge (8-4) abans d’afrontar el quart definitiu. En els últims 8 minuts s’ha repetit la mateixa història. El Barceloneta, amb gols de Luke Pavillard i el tercer de Munárriz, ha tingut una bona posada en escena (8-6), però Marton Vamos ha frenat la reacció marinera des del punt de penal. Felipe Perrone també ha marcat des dels 5 metres i Genidounias, autor de 5 gols, ha signat el definitiu 10-7.