Més esport

Reconeixement a les ambaixadores de la Jornada de l’Esport Femení

L’Ajuntament i la Diputació de Girona han organitzat conjuntament un acte d’homenatge a les 33 ambaixadores que han donat suport a la Jornada de l’Esport Femení al llarg de les dotze edicions de l’esdeveniment. L’alcalde de Girona, Lluc Salellas i Vilar, i la diputada d’Educació i Joventut de la Diputació de Girona, Mònica Alcalà, han donat la benvinguda a la trobada, que s’ha fet al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona.

En l’acte també hi han participat la ideòloga de la Jornada de l’Esport Femení, Olga Praderas, i una representació de les més de trenta ambaixadores de les passades dotze edicions: Coral Vila Torrents (rugbi), Nuri Soler Busquets (patinatge), Nora Fernández Iniesta (gimnàstica artística), Laia Vives Clos (hoquei sobre patins), Judit Carmaniu de Batlle (gimnàstica rítmica), Isabel Sánchez-Aran (apnea), Montse Hugas Roura (gimnàstica artística), Mireia Hernández Luna (natació sincronitzada), Sara Bellapart Díaz (triatló) i Gemma Soy Juanola (natació). La trobada ha acabat amb un debat sobre la realitat de l’esport femení en què han intervingut les diverses ambaixadores presents a l’acte.

La Jornada de l’Esport Femení va néixer l’any 2013 gràcies a l’Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu del Gironès. Des de la primera edició, l’esdeveniment ha anat incorporant cada any nous espais i entitats participants. El propòsit de l’esdeveniment és posar a l’abast de la ciutadania una sèrie d’actes, accions i activitats físiques i esportives per fer visible l’esport femení i fomentar la pràctica esportiva entre les nenes, noies i dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)