Patinatge

L’Olot toca el cel a l’Espanyol

Patinatge artístic L’equip olotí ha aconseguit el tercer or de la temporada amb “En lo más profundo”

Del mar al cel. L’Olot torna a regnar Espanya amb el programa “En lo más profundo”. L’equip dirigit per Ricard Planiol i Ester Fàbrega han deixat enrere l’ensopegada de l’any passat a l’espanyol, on es van haver de conformar amb la tercera plaça, per tornar al més alt i mossegar el tercer or del curs.

“Mulla’t” que en la versió espanyola s’ha convertit a “En lo más profundo”, on els olotins representen un grup de sirenes ha obtingut una puntuació total de 40.86 punts que els ha donat la primera plaça ha una distància de 3.42 punts respecte el CPA Girona, segon classificat.

Les gironins amb el programa “+++” que critica l’avarícia pels diners ha tornat a obtenir la plata, com en el català, amb un total de 37.44 punts. El tercer lloc, ha estat pel conjunt gallec Ribex amb 32.69 punts, que han superat als seus competidors, el Condado, que en el Campionat de Galícia van ser els primers classificats, però avui a Santander s’han hagut de conformar amb la quarta plaça.

La resta de catalans han quedat de la següent manera d’un total de 21 equips: CPA Tona cinquè, Maçanet sisè, Masnou vuitè, Folgueroles novè, Gimnàstic de Tarragona setzè i 2rius dinovè.

Quartets sènior

En categoria quartet sènior s’ha repetit el podi del Campionat de Catalunya. El Cunit ha tornat ha guanyar l’or amb “Vortex” nom del programa que repeteixen cada temporada obtenint un total de 65.52 punts. El Lliçà de Vall s’ha proclamat segon amb 58.86 punts i l’ha seguit el CPA Les Franqueses amb 53.12 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)