Handbol

El Fraikin Granollers es fa fort al Palau d’Esports i venç l’Osca (36-27)

L’equip vallesà supera el conjunt aragonès, enllaça vuit jornades sense perdre i queda a tres punts de la segona plaça de Lliga Asobal

El Fraikin supera el Bada Osca al Palau d’Esports de Granollers, encadena la vuitena jornada sense perdre, amb un balanç de quatre triomfs i quatre empats, i es manté en la tercera posició de la Lliga Asobal amb 31 punts, tres per darrere del Bidasoa Irún.

El conjunt aragonès ha posat les coses complicades als catalans, especialment al primer temps. El resultat era favorable per la mínima al minut 25 (13-12), i només un bon tram final ha permès als granollerins agafar una mica de marge abans d’arribar a la mitja part (18-14).

L’equip dirigit per Antonio Rama ha prolongat a l’inici de la segona meitat el bon joc desplegat als minuts finals de la primera, i els vallesans han agafat les regnes de l’enfrontament fins a assolir una renda de nou gols (28-19). Els aragonesos han escurçat diferències (29-23), però els locals han sabut gestionar la situació i han respòs amb quatre dianes que han deixat el duel sentenciat (33-23). El resultat final ha estat de 36-27.

Pablo Urdangarín (7), Pere Arnau (6) i Sergi Franco i Iván Montoya (tots dos amb 5) han estat els màxims golejadors del Fraikin.

El Granollers visita el pròxim diumenge 31 de març la pista del Puerto Sagunto (18h), el cuer de la màxima categoria, en una jornada que pot ser clau per aspirar a la segona plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)