Gimnàstica

David Vega i Noemí Romero certifiquen el bitllet olímpic en trampolí

La plaça és per a la federació espanyola, però sinó hi ha cap contratemps els dos seleccionats seran el gimnasta de l’Associació Sant Martí Esport i la del Trampolín Albacete, que s’entrenen al CAR de Sant Cugat

David Vega (Barcelona, 1998) i Noemí Romero (Madrid, 2000) van segellar en la copa del món de Cottbus (Alemanya) el bitllet per a París i es convertiran en els primers especialistes de trampolí de la Federació Espanyola de Gimnàstica a competir en els Jocs d’una modalitat que figura en el programa olímpic des de Sidney 2000. La plaça no és nominal, és per a la federació, però sinó hi ha cap contratemps els escollits per al seleccionador, el català Guillem Villa, seran els dos saltadors que s’entrenen al CAR de Sant Cugat. Vega (Associació Sant Martí Esport) i Romero (Trampolín Albacete) van culminar a Cottbus, un cop sumats els resultats de la copa del món de Varna i de Coïmbra, una selectiva cursa olímpica, ja que en aquesta modalitat només competiran a París setze homes i setze dones.

La gimnàstica de trampolí espanyola passa per un moment dolç, ja que sota la direcció tècnica de Guillem Villa (Federació Catalana de Gimnàstica) van assolir al novembre a Birmingham el subcampionat mundial per equips masculins i el quart lloc per equips femenins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)