Hoquei sobre herba

El Junior s’hi entrega, però la final de l’EHL s’escapa

Hoquei sobre herba. El conjunt de Sant Cugat perd per 2-0 contra un Mannheimer sòlid i demà lluitarà per acabar tercer i tornar a ser bronze

Tota la lluita i les ganes del Junior en la semifinal no van poder evitar la derrota i el conjunt de Sant Cugat va quedar sense poder disputar la final de l’Euro Hockey League. El Mannheimer alemany va guanyar per 2-0 i dilluns lluitarà pel títol. El Junior va disposar d’ocasions, però li va faltar encert i va ser superat per un rival molt fort en defensa i que va aprofitar molt bé els contraatacs. Les santcugatenques van guanyar el bronze fa dos anys i ara intentaran repetir aquests resultats. El rival serà l’Amsterdam o el SCHC, tots dos dels Països Baixos, que avui (12.30 h) disputaran la segona semifinal. El partit que decidirà el tercer classificat es jugarà demà (9.15 h), i la final, també (13.45 h)

El conjunt alemany va iniciar la semifinal amb més empenta, va crear perill i va disposar del primer penal, que no va aprofitar. El Junior a poc a poc va superar la pressió del rival, va començar a dominar i va disposar de dos penals al final del primer període, que no va transformar. En l’inici del segon, les santcugatenques en van tenir dos més de seguits, però els va faltar encert. El Mannheimer va tornar a tenir bones ocasions en els últims minuts abans del descans, inclòs un penal, però la portera Jana Martínez va fer intervencions de mèrit i es va arribar al descans amb el 0-0.

Els dos equips van buscar el gol en els primers minuts de la segona meitat i el Mannheimer el va trobar. En el minut 36, Florencia Habif va robar la bola al Junior, va anar directa a porteria i va marcar l’1-0. Poc després, el Mannheimer va disposar d’un penal per ampliar el resultat i no ho va aconseguit. En el darrer període, el conjunt alemany va intentar controlar la bola i mantenir el resultat amb la seva bona defensa, mentre que el Junior va mostrar un punt de precipitació en els atacs. En un contraatac quan faltaven cinc minuts per al final, Pauline Heinz va marcar el 2-0. El conjunt de Sant Cugat va disposar de dos nous penals en els darrers minuts, però no va aconseguir marcar i la final es va escapar.

Derrota del Polo

El RC Polo Barcelona va perdre el partit per la cinquena plaça de la fase final de l’EHL masculina contra el Club de Campo de Madrid per 2-4. L’enfrontament entre el subcampió i el campió de la lliga estatal es va decidir en la segona meitat. Els barcelonins es van avançar amb un 2-0 en els primers quinze minuts amb gols de Jaime Ibran i d’Àlex Reyné, però el conjunt madrileny va empatar abans del descans (2-2), i va sentenciar el partit en la segona meitat. Tres gols de Jose Basterra van capgirar l’enfrontament. El Pinoké es va classificar per a la final guanyant per 4-1 l’Old Georgians. El rival pel títol de l’EHL masculina es decidirà avui entre el Kampong i el Rot-Weiss. Demà dilluns (16.15 h) es disputarà la final.