Futbol sala

Els joves, a l’aparador

Futbol sala. Muinelo i Puigbert, amb protagonisme en dos gols; Cano, autor del 4-1; Tapias, i Touré, amb galons del primer equip, brillen en la victòria del Barça contra l’Industrias al Palau

Més enllà del moment dolç de forma de Juanjo Catela, autor de dos gols, els joves del filial van ser els altres protagonistes destacats del derbi català, en què el Barça va superar l’Industrias Santa Coloma per 6-4. Els cinc joves del Barça Atlètic van brillar en el millor aparador, el Palau Blaugrana, que amb 4.433 espectadors va presentar la millor entrada del curs. La primera sorpresa va ser veure el debutant Álvaro Muinelo en el cinc inicial. El pivot madrileny va ser el primer a posar a prova el porter de l’Industrias, Borja Puerta, i després va iniciar la jugada a tres bandes culminada per Erick, que va significar l’1-0. Un altre pivot, Pol Cano, va tancar el festival del contraatac blaugrana de la primera meitat, anotant el seu primer gol en la màxima categoria (4-1). “L’Álvaro i en Pol han ofert un rendiment òptim, però en general tots han estat molt bé. Tots han aportat, que és del que es tracta”, va resumir el tècnic Jesús Velasco. L’ala Marc Puigbert, amb protagonisme en el tercer gol; el tanca Adrián Tapias, i Mamadou Touré, que arribats a aquest punt ja té galons del primer equip, van completar el repòquer de jugadors del filial. Muinelo va acabar la jornada del seu “debut somiat” amb una fotografia amb João Félix, un dels espectadors de luxe diumenge al Palau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)