Handbol

Mikkel Hansen es retirarà a final de temporada

El primera línia danès de l’Aalborg Mikkel Hansen, de 36 anys i escollit tres vegades millor jugador del món (2011, 2015 i 2018), ha anunciat aquest matí que es retirarà de l’handbol a final de temporada. “Sempre he dit que pararia el dia que el joc i l’alegria ja no hi fossin. Encara hi són i encara em dedico al cent per cent al que faig. Però també he arribat a un punt on sento que m’atreuen altres coses. El proper estiu és el moment adequat per penjar les botes”, ha dit Hansen en roda de premsa.

El lateral danès, a qui encara quedava un any de contracte amb el seu club, ha comentat que preferia retirar-se “una mica abans que una mica tard” i ha mostrat la seva predisposició per participar als Jocs Olímpics de París d’aquest estiu, que serien els cinquens de la seva brillant carrera. Hansen ha estat durant molts anys el líder de la selecció danesa, la gran dominadora amb França de l’handbol mundial a l’última dècada.

Amb Dinamarca, Hansen suma un or (Rio 2016) i una plata olímpica (Tòquio 2020), tres ors consecutius als mundials (2019, 2021 i 2023) i quatre medalles als europeus, entre altres èxits. A nivell de clubs, ha defensat els colors del GOG Svendborg (2005-08), el Barça (2008-10), l’AG Kobenhavn (2010-12), el París Saint-Germain (2012-22) i l’Aalborg (2022-24). La carrera de Hansen s’ha vist marcada en els darrers temps per les lesions, així com per una baixa provocada per estrès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)