Voleibol

Leo Passerine és el substitut de Rafa Ruiz al DSV Sant Cugat

El DSV Sant Cugat ha anunciat que el tècnic brasiler Leo Passerine serà l’entrenador del primer equip femení a la màxima categoria el curs vinent en substitució de Rafa Ruiz, que ha deixat el càrrec després de deu anys d’èxits en què ha consolidat l’equip entre els millors de la lliga Iberdrola. En el darrer exercici, l’equip va arribar a les semifinals de la copa per primera vegada i va jugar el play-off pel títol per tercer curs consecutiu, en el qual va caure en els quarts de final. Tot i amb això, el fet d’haver quedat en el quart lloc en la fase regular, li ha permès classificar-se, per primera vegada en la seva història, per jugar una competició europea, la Challenge Cup.

Passerine porta onze anys vinculat a la base del Sant Cugat i té experiència com a tècnic de Superlliga 1 i Superlliga 2, càrrec que ha ocupat aquest exercici. Passerine ja va dirigir el primer equip del Sant Cugat en una etapa anterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)