Voleibol

Sis catalanes convocades per la CEV European Golden Cup

Sis jugadors catalanes formen part de la llista de Pascual Saurín per jugar la CEV European Golden League a mitjan de maig. Les catalanes són Patricia Llabrés, del SSC Palmberg Schwerin; Maria Segura, de l’Allianz MTV Stuttgart; Ariadna Priante, del CV Tenerife Libby’s La Laguna; Carla Jiménez, de l’Avarca de Menorca; i Zoí Mavrommatis i Jessica Akamere, companyes a l’Arenal Emevé. Ha quedat en posició de reserva la també catalana i col·locadora del DSV CV Sant Cugat, Inés Victory.

Maria Segura es retira

Maria Segura (Barcelona 1992) va anunciar fa pocs dies que es retira. La catalana compleix la quarta temporada en el MTV Stuttgart, en el qual és una peça clau i ha superat la xifra de 150 partits. En aquest període ha guanyat dues Bundeslligues, dues copes d’Alemanya, una supercopa i va ser subcampiona de la copa CEV. Segura va marxar de Catalunya el 2015 procedent del CVB Barça –abans havia jugat al Vall d’Hebron i també havia passat pel programa de tecnificació GET Blume–i ha jugat en cinc equips italians diferents –Olbia, Trento, Monza, Cuneo i Brescia– i també en el DSC Volleyball Damen (2018/19) a la Bundesliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)